Designers Guild

Designers Guild ble etablert i England i 1970 av Tricia Guild, og er i dag ledende innen hjemmeinnredning. Designers Guild designer og leverer stoff, tapet, møbler, sengetøy, håndklær, pledd, puter, tepper samt diverse lær- og baderomsprodukter.

Designers Guild kommer med nye kolleksjoner to til tre ganger i året. Bøkene presenterer en miks av striper, mønster og farger som gir energi, lys og luft til rommet. Parallelt med sesongkolleksjonene har det i senere år blitt utviklet en ”essentials” kolleksjon som dekker ett bredere spekter både med farger, kvalitet og priser tilpasset ett større marked.

Er du glad i produkter med farger og kvalitet er interiørkonseptet til designeren Tricia Guild fra London kanskje midt i blinken for deg.

Innrede eller pusse opp – Kontakt oss i dag!

Med erfaring fra det lokale markedet siden 1950, er Bach Johansen et navn forbundet med kvalitet, kompetanse og service. Vi etterstreber konstant å holde oss oppdatert på nye produkter og trender, og stiller samtidig strenge krav til kvalitetssikring av utført arbeid. Kombinasjonen av gode kvalitetsprodukter, dyktige medarbeidere og seriøse samarbeidspartnere gjør oss derfor til et sikkert valg for både små og store kunder.

VI LEVERER
• Høy kvalitet i alle ledd.
• Kvalitetsprodukter fra ledende produsenter og leverandører.
• Komplett «pakke» med produkter og tjenester innen oppussing.

BACH JOHANSEN – KOMPETANSE OG KVALITET SIDEN 1950!

Maling

Våre dyktige malere har lang erfaring med det meste innen innvendig -og utvendige malerarbeider i nye bygg, samt rehabeliteringsjobber.

Tapet

Tapet er noe som virkelig er på vei tilbake i trendbildet. Vi leverer oftere og oftere tapet i hele bygg, enkle rom eller fondvegger.

Epoxy

Interessen for epoxy er sterkt økende. Vi har det siste året merket stor interesse både fra privat -og offentlig sektor, og har derfor valgt å inngå et samarbeid med Epoxygrossisten AS.

Flislegging

Vi har solid kompetanse, og kan lever alt inner flislegging, bade utvendig -og innvendig. Bla. avretting av gulv, totalrenovasjon av baderom, flislegging av terraser.

Parkett/laminat

Våre håndverkere legger parkett og laminatgulv av høy kvalitet. Besøk vår interiøravdeling for tips og rådgivning, samt prøver og inspirasjon.

Gulvbelegg/tepper

Våre gulvleggere leverer alltid gulv med høy kvalitet. Bla. våtromsbelegg, vinyl, linoleum, designgulv, vegg -til vegg tepper og teppefiliser.