Farrow & Ball maling

Farrow & Ball har laget maling i Dorset, England i mer en 70 år, og er det eneste selskapet som fortsatt produserer et bredt spekter av interiør og eksteriør maling av høyeste kvalitet etter egne tradisjonelle oppskrifter.

Fremstilles av naturlige pigment som jernoksidpigment og umbra, 30 % mer pigment i hvert spann enn tilsvarende maling fra andre leverandører. Fargepaletten består av 132 farger i 13 forskjellige finish
Leverer kun ferdig-mikset maling parti for parti, og på bestilling.

Farrow & Ball tapet

Farrow & Ball er alene om å bruke ekte maling og tradisjonelle trykkemetoder i sin tapetproduksjon. Tapetene lages av miljøvennlig papir og trykkes med vannbasert Farrow & Ball maling. Farrow & Ball har 14 tapetkolleksjoner med over 700 fargekombinasjoner. Ettersom tapetkolleksjonen benytter samme fargepalett som Farrow & Ball interiørmaling, er det enkelt og matche tapet og maling.

• Håndproduseres etter bestilling på miljøvennlig papir.
• Tapetene kommer både i striper, strie og et stort utvalg spesialdesignede mønstre.
• Tapetene trykkes med F&B miljøvennlige vannbaserte maling.
• Tapetene er vaskbare.

BACH JOHANSEN – KOMPETANSE OG KVALITET SIDEN 1950!

Maling

Våre dyktige malere har lang erfaring med det meste innen innvendig -og utvendige malerarbeider i nye bygg, samt rehabeliteringsjobber.

Tapet

Tapet er noe som virkelig er på vei tilbake i trendbildet. Vi leverer oftere og oftere tapet i hele bygg, enkle rom eller fondvegger.

Epoxy

Interessen for epoxy er sterkt økende. Vi har det siste året merket stor interesse både fra privat -og offentlig sektor, og har derfor valgt å inngå et samarbeid med Epoxygrossisten AS.

Flislegging

Vi har solid kompetanse, og kan lever alt inner flislegging, bade utvendig -og innvendig. Bla. avretting av gulv, totalrenovasjon av baderom, flislegging av terraser.

Parkett/laminat

Våre håndverkere legger parkett og laminatgulv av høy kvalitet. Besøk vår interiøravdeling for tips og rådgivning, samt prøver og inspirasjon.

Gulvbelegg/tepper

Våre gulvleggere leverer alltid gulv med høy kvalitet. Bla. våtromsbelegg, vinyl, linoleum, designgulv, vegg -til vegg tepper og teppefiliser.