Bach Johansen Håndverk

Bach Johansen Interiør & Håndverk AS er den største aktøren i sitt slag i Larvik.
Vår moderne butikk/showroom i Larvik sentrum gjør det mulig for deg som kunde å få råd og veiledning til farge/produktvalg, slik at resultatet av din oppussing blir best mulig.

Har du planer om å pusse opp?

Vår håndverksavdeling utfører både store- og små oppdrag for privatkunder, firmaer og større entreprenører/utbyggere. Dette gjør oss til en komplett leverandør av produkter og tjenester innen oppussing, renovering og nybygg.

Håndverksavdelingen består i dag av 2 ansatte i administrasjonen, samt 20 dyktige håndverkere. Vi har siden 1987 vært en godkjent mesterbedrift, og har i dag 3 godkjente maler- og byggtapetsermestere i vår organisasjon.

Flere av våre ansatte har også fag/svennebrev.

I tillegg til dette innehar vi også følgende godkjenninger & sertifikater:

  • Godkjent / sertifisert våtromsbedrift
  • Sertifisert for prosjektering og ledelse av våtromsarbeider
  • Sentral godkjenning for ansvarsrett
  • Sertifisert for varme arbeider
  • StartBank
  • Godkjent lærebedrift

Kompetanse og kvalitet – siden 1950!

Med erfaring fra det lokale markedet siden 1950, er Bach Johansen et navn forbundet med kvalitet, kompetanse og pålitelighet. Vi etterstreber hele tiden å holde oss oppdatert på nye produkter, og stiller samtidig strenge krav til kvalitetssikring av utført arbeid.

Kombinasjonen av gode kvalitetsprodukter, dyktige medarbeidere og seriøse samarbeidspartnere gjør oss derfor til et sikkert valg for både små og store kunder.

Koordinering

La oss gjøre det enkelt for deg – vi tar hånd om all dialog og koordinering, også med andre håndverkere du har behov for. Eksempelvis rørlegger, elektriker, snekker o.l.

Du trenger bare å forholde deg til én person under hele oppussingsperioden.

For oss er ingen jobb for liten, og ingen jobb for stor!