Flislegging

Ønsker du nye kjøkkenfliser? Eller har du et bad eller vaskerom som trenger oppussing? Hos oss får du rådene og veiledningen du trenger!

Vår håndverksavdeling utfører alle typer flisleggingsoppdrag!

Vi utfører både små- og store flisleggingsoppdrag både for deg som privatkunde, og for større entreprenører / utviklere.

Vi har satt sammen et team bestående av våre foretrukne elektrikere, rørleggere og snekkere, som i samarbeid med våre flisleggere og malere leverer komplett tilbud på oppussing/rehabilitering/renovering av våtrom.

Vi innehar sertifikat for både prosjektering, ledelse av arbeider og utførelse av arbeider i våtrom – en stor trygghet for deg som kunde!

Membran

I Norge registreres det årlig ca 80.000 vannskader. Årsaken til mange av disse skadene skyldes at arbeidene ikke er utført godt nok, eller at materialene som benyttes er for dårlige.

Vi i Bach Johansen stiller høye krav til egenkontroll og riktig utførelse av arbeider i våtrom. Vi er Godkjent våtromsbedrift og innehar Fagrådet for våtroms sertifikater for ledelse av arbeider, prosjektering og utførelse av arbeider i våtrom.

Velg kvalifiserte håndverkere til ditt prosjekt!

Koordinering

La oss gjøre det enkelt for deg!

Vi tar hånd om all dialog og koordinering, også med andre håndverkere du har behov for. Eksempelvis rørlegger, elektriker, snekker o.l.
Du trenger bare å forholde deg til én person under hele oppussingsperioden.

For oss er ingen jobb for liten, og ingen jobb for stor!