Malerarbeider

Et oppdrag for oss er mer enn bare å sette farge på veggen. Vi streber alltid etter å skape en god følelse og å bygge langsiktige relasjoner!

Malingsspesialister

Bach Johansen er Larviks største aktør i sitt slag, og spesialister på både nybygg, oppussing og rehabilitering. Vi har siden 1950 hjulpet både privatkunder og de større entreprenørene / utbyggerne med å sette farge på tilværelsen.

Vi har erfaring fra mange store prosjekter med varierende forutsettinger, og holder oss gjennom aktiv kunnskapssøking alltid oppdatert på den nyeste teknologien og de beste produktene.

Vi maler alt fra enkeltrom til større næringseiendommer, leiligheter og andre lokaler. Vi tar oss av hele jobben – fra forarbeid til sluttkontroll.

For oss er ingen jobb for liten, og ingen jobb for stor!

Male hus utvendig

Å male huset utvendig er en stor jobb, og det er viktig at du blir fornøyd med resultatet og fargen fra første stund – så du slipper å male om igjen!

Vi hjelper deg gjerne med både fargevalg, planlegging og gjennomføring av jobben!
Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud på maling av ditt hus.

Male innvendige vegger, tak og gulv

Om du ønsker å sette et personlig preg på hjemmet ditt eller bare synes det er på tide med litt forandring, kan nye farger på veggene gjøre mye med både uttrykk og stemning.

Riktig verktøy, produkter og ikke minst kunnskap er vesentlig for å oppnå et perfekt resultat. Vi hjelper deg mer enn gjerne, slik at du kan bruke tiden på det du synes er gøy!

Tips til vedlikehold av trekledning

Følg disse stegene for best mulig resultat:

  1. Skrap vekk all løs maling
  2. Vask huset med kraftvask og soppfjerner, etterskyll med rent vann
  3. Se til at underlaget er fast, rent og tørt
  4. Påfør et strøk med oljegrunning på alt bart treverk
  5. Flekk én gang med ønsket eksteriørmaling
  6. Mal så to strøk med ønsket eksteriørmaling