Epoxy

Ved valg av riktig epoxyløsning vil du få en overflate som varer – år etter år!

Vi i Bach Johansen leverer epoxyløsninger til alle typer bygg og formål. Være seg industrigulv (verksted, lager etc.), garasjegulv / parkeringshus eller butikklokaler og frisørsalonger. Vi bruker høykvalitetsprodukter fra Epoxygrossisten AS, og er også deres faste utførende installasjonspartner.

Produktutvalget inkluderer selvutjevnende Epoxy, Polyuretan og Polyaspartic med egenskaper som slagfasthet, antiskli, antistatisk mm. Produktene er resistente mot de fleste typer kjemikalier. Vi kan også levere ledende miljøvennlige rense- og rengjøringssystemer som takler de tøffeste rense- og rengjøringsutfordringene.

EG Cemcrete

EG Cemcrete er et sement- og polymerbasert diffusjonsåpent produkt som egner seg spesielt godt til overflatebehandling / beskyttelse av mur og betong som stadig utsettes for utfordrende værforhold.

Cemcrete er et to-komponent produkt (spesialsement og flytende polymer) som blandes sammen til én homogen masse, og gir en flott dekorativ overflate.

Produktet er elastisk og sprekker ikke like lett opp som andre sementbaserte produkter ved mindre strukturelle bevegelser, og flasser ikke av med mindre underlaget slipper.

I 2017 gjennomførte vi en totalrehabilitering av fasaden på ærverdige
Hotell Wassilioff i Stavern. Her ble fasaden grundig renset og rengjort før påføring av EG Cemcrete. Klikk her for bilder fra dette spennende prosjektet.