Innvendig solskjerming

Våre løsninger på innvendig solskjerming, dekker de fleste behov! Stort utvalg av modeller og farger. Kvalitet som holder seg like fin, år etter år.

God kvalitet og bredt utvalg

Våre leverandører på innvendig solskjerming er Luxaflex og Royal Solskjermimg. Begge kjent for god kvalitet og bredt utvalg.

Har du ett vindu, har vi løsningen!

Rullegardiner

Med vårt store utvalg i rullegardiner finner du garantert noe som faller i smak. De er både rimelige, dekorative og enkle å bruke. Velg mellom ulike tekstiler som gir deg de egenskapene du leter etter.

Lamellgardiner

Store vinduspartier? Da kan vi anbefale lamellgardiner. De er både stilrene og anvendelige. Lamellgardiner er enkle å installere, selv i skrå vinduer.

Persienner? Vi kan hjelpe deg!

Aluminiumspersienner er velkjente i de fleste hjem. De gir svært effektiv solskjerming, og de er dekorative. I vårt varesortiment vil du alltid finne en farge som står i stil med interiørtrendene.

Trepersienner i tre gir et lunt hjem. Samtidig bringer de med seg en rustikk stemning som kler en moderne smak. Våre trepersienner er et bærekraftig valg for den bevisste forbruker.

Plisségardiner

Plisségardiner har blitt en bestselger innen solskjerming på grunn av sine multifunksjonelle egenskaper. De fleste kjenner plisségardiner som et foldet stoff som trekkes opp og ned fra toppen av vinduet, men i dag er en plisségardin mye mer enn det. Vi kan tilpasse dem til en rekke ulike vinduer, enten de er rette, runde, skjeve eller skrå. Royal Solskjerming har over 30 ulike modeller tilpasset dine funksjonskrav.

Dupligardiner er en lekker og elegant form for solskjerming. De har et moderne utseende som komplimenterer både hjem og næringslokaler. Med dupligardiner får du maksimal solskjerming uten å miste utsikten din.